Címkék

álom (1) angyal (1) anime (1) barátság (1) bijou (1) bringa (1) cézi (1) eleven (1) elmélkedés (14) emberi (2) étkezés (1) félix (1) haibun (2) haiku (15) heineken (1) hold (1) jedno (2) klip (12) környezettudatos (1) lajkó (1) napló (23) napra (1) novella (1) office (1) pályázat (2) pécs (3) pilu (4) reklám (1) russkaja (1) sorozat (1) sors (2) specko (2) sport (3) szerelem (1) sziget (1) téma (3) vallás (1) vega (2) vers (22) vicces (2) video (14) zene (13) zselenszky (1) Címkefelhő

Rovatok

Linkblog

Elmúlt esélyek

2009.04.25. 00:53 | -R.Cezar- | Szólj hozzá!

Minden az időzítésen múlik. Jókor és jó helyen lenni a megfelelő személlyel. Észrevenni a lehetőséget és lépni egyet a cél felé. Nehéz dolog ez. Hányszor volt már, hogy nem mertem megtenni valamit, aztán később egyre nehezebb lett, végül már sehogy nem tudtam magam rávenni a dologra. Mert minél tovább halogatok, annál több energiára lesz szükségem, hogy összeszedjem magam. A másik gyakori helyzet, hogy nem látom meg a kínálkozó alkalmat. Valami baj lehet az antennáimmal, nem veszik a jeleket. De jó lenne, ha tudnék olvasni mások gondolatában. Vagy legalább volna egy kis tapasztalatom a non-verbális kommunikáció területén.

Olyan kis dolgokon múlik a jövő. Apró mozzanatok határozzák meg, hogy mi következik majd a későbbiekben. Amire nem is gondolnánk, egy szóhasználat, egy mosoly, akármi, ami megfog. Vissza nem térő esélyek, amin később legfeljebb merengeni lehet. Hiába, újabb meddő gondolatok ezek, amit a szokásos éjjeli elmélkedésem hozott elő.

Folyton elém lép az élet, hogy birkózzak meg a végtelen bonyolultságával. Ez így nem ér, időt kérek!

 
 

Címkék: napló elmélkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://cezar.blog.hu/api/trackback/id/tr981081090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása